Дика риба

Про “Дику рибу”

дика риба

«Дика риба/Wild Fish» – термін, загальновідомий у світі, тільки приходить в Україну. Що ж означає це поняття і в чому цінність Дикої риби? У сучасному світі, де генна інженерія та підсилювачі смаку творять з продуктами харчування «чудеса», з кожним днем стає все складніше повірити, що ще залишилися продукти, до складу яких входять тільки природні компоненти. Саме таким продуктом є Дика риба – риба, яка виросла і була виловлена ​​в умовах дикої природи. Цінується така риба вище будь-якої іншої, і саме таку Дику рибу «Аквамарин» використовує для приготування рибних консервів.


дика риба

Чим же Дика риба краща за будь-яку іншу? На планеті залишилося на так багато місць, де збереглися і діють Закони природи. Саме в цих умовах живе справжня Дика риба. Дика риба виросла в природних умовах – відкритому морі або океані і розвивалася, дотримуючись всіх Законів природи. Дика риба, що виросла в природному середовищі, містить збалансоване природою кількість вітамінів, мікроелементів і має первозданний смак. Саме тому вона така смачна і корисна.


що таке дика риба

Сьогодні все більшої популярності набувають органічні продукти, які вирощують без використання стимуляторів росту, пестицидів, гербіцидів та інших штучних добавок. Але навіть ці продукти не є повністю природними, так як вони вирощуються за допомогою людини. Це стосується продуктів як рослинного, так і тваринного походження. Дика риба створена Природою без участі людини. Поза всякими сумнівами, Дика риба – це більше, ніж organic .


Важливе доповнення – при виготовленні рибних консервів не використовуються консерванти – тільки риба, соняшникова олія/томатний соус, сіль і ароматні спеції. Зберігання досягається виключно за рахунок термообробки герметичної жерстяної банки при температурі понад 110 градусів.

Аквамарин. Дика морська риба. Створено природою, зроблено без консервантів.