My Weblog: umraniye elektrikci uskuadar elektrikci usta elektrikci sisli elektrikci

 

Дика риба

Інформація для споживачів

Натуральний склад рибних консервів Рибні консерви не містять консервантів, підсилювачів смаку, ГМО та інших неприродних компонентів. Зберігання забезпечує термічна обробка та упаковка – герметична жерстяна банка. До складу рибних консервів входять тільки натуральні інгредієнти – морська риба, соняшникова олія, натуральний томатний соус, сіль і ароматні спеції. Не всі сучасні продукти харчування можуть похвалитися натуральністю складу, що робить рибні консерви унікальним продуктом: рибні консерви – натуральний продукт тривалого зберігання.
Рибні консерви зберігають свіжість і корисні властивості морської риби За відсутності на полицях магазинів свіжої морської риби, рибні консерви стають важливим компонентом раціону – джерелом кальцію, незамінних мінералів, вітамінів, мікроелементів і Омега-3 жирних кислот. Термічна обробка морської риби не знижує вміст корисних поліненасичених жирних кислот. Згідно з дослідженнями, які були проведені в Інституті біофізики Росії, найбільша кількість корисних поліненасичених жирних кислот Омега 3 міститься саме в рибних консервах – завдяки тому, що риба в процесі приготування рибних консервів втрачає вологу. Пам’ятайте – дика морська риба повинна бути присутнім у раціоні кожної людини. Крім того, якщо свіжу рибу необхідно чистити, маринувати і готувати, то рибні консерви – вже готову страву з морської риби!
Чим корисні рибні консерви? Консерви з морської риби високо цінуються як джерело легкозасвоюваних кальцію і мінералів: фосфору, заліза, магнію, а також поліненасичених жирних кислот Омега 3.
Рибні консерви – «корисний фастфуд» Фаст-фуд набуває нові грані і може бути здоровим! Консерви з риби та морепродуктів «Аквамарин» – це готовий, смачний, корисний і поживний продукт. «Аквамарин» стане вашим вірним помічником, коли виникне необхідність швидко приготувати обід або вечерю або коли потрібна швидка закуска «на ходу». Рибні консерви з морської риби містять в собі повний набір речовин, необхідних для компенсації енергетичних витрат протягом дня. Консерви з дикої морської риби «Аквамарин» – це швидка, корисна і смачна їжа, яка завжди під рукою. Це «корисний фаст-фуд», основними перевагами якого є: користь, великий термін зберігання і доступність і зручність використання в будь-якій ситуації!
Рибні консерви – прекрасний інгредієнт для приготування різноманітних страв З рибних консервів можна легко і швидко приготувати безліч страв – салати, супи пироги. Примітно, що у кожної господині знайдеться свій улюблений рецепт страви з рибних консервів. Незмінним залишаються корисні та поживні властивості страв. Страви з рибних консервів популярні в усьому світі. В Іспанії та Португалії – улюблена сімейна страва – паелья з консервованим мідіями і кальмарами. У Малайзії люблять делікатесний суп з консервованих сардин в томаті з чилі-перцем. У Китаї популярно національне блюдо Кімчі (маринована пекінська капуста) у поєднанні з консервованою скумбрією в олії. У Європі та США консервований тунець – інгредієнт № 1 для приготування салатів.
Маркування банки: що означають цифри на кришці? Перший ряд: дата виготовлення продукції. Другий ряд: асортиментний знак (від одного до трьох знаків), номер підприємства-виробника (від одного до трьох знаків). Третій ряд: номер зміни (одна цифра), індекс рибної промисловості – літера “Р”.