Дика риба

Рецепти з консервованих бичків


Бички – дуже соковита і смачна рибка, одна з найпопулярніших в Україні. Ніжне м’ясо бичків – чудове джерело корисних вітамінів і мінералів. Бички «Аквамарин» приготовлені за класичними рецептами з свіжої, цільної рибки. Для приготування використовується запашна соняшникова олія і пряний томатний соус, які доповнюють і підкреслюють неповторний смак морської риби. Бички в томаті «Аквамарин» рекомендується подавати до столу як окрему страву. Як гарнір рекомендуємо використовувати відварну картоплю або боби, а як доповнення – огірки «з бочки». Рибні консерви «Аквамарин» виготовляються згідно високих стандартів якості. Не містять консервантів, барвників, підсилювачів смаку та ГМО.
Борщ з бичками в томатіБорщ з бичками в томаті
Час приготування: 30 хв;
Кількість порцій: 4
Інгредієнти: Бички в томаті «Аквамарин» – 1 банка

Посмотреть весь рецепт »

Картопля – 4 шт.
Капуста – 400 г
Квасоля, попередньо відварена – 1 склянка
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Буряк – 1 шт.
Олія – 2 ст. л.
Сіль, цукор, спеції – за смаком
Спосіб приготування:
Заправка: На розігріту сковороду викласти натертий буряк і обсмажити, додати цибулю, потім моркву. Додати трохи цукру, солі, перець горошком, лавровий лист, часник. Гасити 10-15 хвилин на повільному вогні. Зварити картоплю до напівготовності, додати нашатковану капусту. Коли овочі будуть готові – додати заправку, квасоля і Бички в томаті «Аквамарин». Довести до кипіння, посолити, поперчити.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!