Дика риба

Рецепти з консервованої горбуші


Горбуша – елітна риба сімейства лососевих. Червоно-рожеве м’ясо горбуші високо цінується як гурманами, так і прихильниками здорової їжі. М’ясо горбуші збалансоване і поживне, це джерело вітаміну РР, натрію і фтору. Також риба містить жирні кислоти і жиророзчинні та водорозчинні вітаміни групи В. Недарма, багато народів Півночі споконвіку вживали в їжу цю рибу і відрізнялися хорошим здоров’ям. Цей рибний делікатес може заповнити нестачу багатьох мікроелементів і вітамінів в організмі.
Горбуша «Аквамарин» – якісна і поживна рибка, яка зберегла природний смак, ніжно-рожевий колір і щільні соковиті шматочки, бо містить мінімальну кількість солі.
Консерви «Аквамарин» виготовляються згідно високих стандартів якості. Не містять консервантів, барвників, підсилювачів смаку та ГМО.
Салат з горбуші з рисомСалат з горбуші з рисом
Час приготування: 15 хв;
Ингредієнти:
Горбуша натуральна «Аквамарин» – 245 г

Переглянути весь рецепт »

Рис – 200 г
Огірок – 1 шт.
Помідор – 1 шт.
Сметана – 2 ст.л.
Гірчиця – 1 ч.л.
Свіжа зелень, сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Рис відварити, додати рибу, дрібно нарізаний свіжий огірок, помідор, зелена цибуля, петрушку і кріп. Заправити салат сметаною, змішаною з гірчицею. Посолити.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Горбуша з пастоюГорбуша з пастою
Час приготування: 15 хв;
Кількість порцій: 2
Ингредієнти:
Горбуша натуральна «Аквамарин» – 245 г

Переглянути весь рецепт »

Паста – 100 г
Цибуля- 1 шт.
Часник – 2 зубчика
Оливкова олія – 2ст. л.
Сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Відварити макарони в підсоленій воді до готовності.
Обсмажити в олії цибулю і часник. Горбушу розім’яти виделкою, викласти на сковороду і добре прогріти.
На макарони викласти горбушу і акуратно перемішати. Посипати страву дрібно нарізаною зеленню.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Салат «Мімоза» з горбушеюСалат «Мімоза» з горбушею
Время приготовления: 25 хв;
Ингредієнти:
Горбуша натуральна «Аквамарин» – 245 г

Переглянути весь рецепт »

Картопля – 2 шт.
Морква – 2 шт.
Цибуля – 2 шт.
Яйця – 4 шт.
Майонез – 200 г
Сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Відварити в шкірці картоплю, моркву і яйця. Всі остудити і очистити.
Цибулю дрібно нарізати півкільцями, для позбавлення від гіркоти залити його на 5-10 хвилин окропом. Моркву і картоплю натерти на дрібній тертці. Окремо натерти на дрібній тертці жовтки і білки. Розім’яти горбушу вилкою. Укласти шарами: горбушу, білки, моркву, цибулю, картоплю і жовтки. Кожен шар змастити майонезом.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!