Дика риба

Ікра червона лососева


У будь-якому куточку світу червона ікра – символ гастрономічною витонченості і розкоші. Розрізняють червону ікру за сортами та видами риб, від яких вона отримана. Кожен вид риби має певну форму, розмір, колір і смакові якості ікри.
Ікра червона лососева «Аквамарин» – виключно ніжний, смачний і поживний продукт. Добірне високоякісну сировину і сучасні технології переробки дозволяють зберегти натуральність і корисність делікатесу.
Рибні консерви «Аквамарин» виготовляються згідно високих стандартів якості. Не містять консервантів, барвників, підсилювачів смаку та ГМО.
Млинці з червоною ікроюМлинці з червоною ікрою
Час приготування: 50 хв;
Кількість порцій: 6
Інгредієнти:
Ікра червона лососева зерниста «Аквамарин» – 130 г

Переглянути весь рецепт »

Яйце куряче – 3 шт.
Цукор-пісок – 50 г
Борошно пшеничне – 250 г
Вершкове масло – 60 г
Сіль – ½ ч.л.
Молоко – 400 мл
Олія – 60 мл
Спосіб приготування:
Змішуємо яйця з сіллю, цукром, 200 мл молока і борошном. Вливаємо молоко, що залишилося, для отримання потрібної консистенції і додаємо олію.
Млинці смажимо з двох сторін до золотистого кольору.
Готові млинці складаємо стопкою на тарілку, змащуючи кожен млинець розтопленим вершковим маслом.
На кожен млинець кладемо приблизно столову ложку червоної ікри «Аквамарин», розподіляємо її рівномірно по млинцю і звертаємо млинчики рулетиком.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Картопля, запечена з червоною ікроюКартопля, запечена з червоною ікрою
Час приготування: 30 хв;
Інгредієнти:
Ікра червона лососева зерниста «Аквамарин» – 95 г

Переглянути весь рецепт »

Крупна картопля
Зелена цибуля
Вершковий сир
Сметана
Спосіб приготування:
Кожну картоплину загортаємо у фольгу і запікаємо в духовці 1 годину при температурі 250С. Змішуємо вершковий сир зі сметаною і нарізаною зеленою цибулею, солимо суміш. Дістаємо картоплю і наполовину розкриваємо на ній фольгу. Розрізаємо картоплю навпіл і вкладаємо начинку між половинками. Додаємо столову ложку червоної ікри, прикрашаємо за бажанням і відразу ж подаємо на стіл.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Сирні профітролі з кремом з червоної ікриСирні профітролі з кремом з червоної ікри
Час приготування: 45-60 хв;
Кількість порцій: 30
Інгредієнти для ікорного крему: Ікра червона лососева зерниста «Аквамарин» – 95 г

Переглянути весь рецепт »

Сметана – 200 г
Вершки – 2 ст.л.
Хрін – 1ч.л.
Кріп з смаком
Інгредієнти для тіста:
Молоко – 75 мл
Вода – 75 мл
Вершкове масло – 100 г
Борошно – 150 г
Яйця – 3 шт.
Тертий сир – 75 г.
Спосіб приготування:
Тісто:
У каструлю влити молоко і воду, додати вершкове масло і поставити на вогонь.
Довести до кипіння і повністю розтопити масло.
Зняти з вогню і всипати просіяне борошно, швидко вимісити до однорідної консистенції. Додати по одному яйця і ретельно вимісити тісто. В кінці додати тертий сир. Викласти тісто кульками на застелене папером деко на відстані один від одного. Випікати 15-17хв при 200 0C. У процесі випічки духовку краще не відкривати, щоб профітролі не осіли.
Ікорний крем:
Збити сметану з вершками і хроном, потім ввести ікру і дрібно нарізаний кріп. Начинити профітролі кремом і подавати до столу.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!