Дика риба

Рецепти з консервованого кальмара


Кальмар – легкий і поживний, його можна використовувати як самостійну закуску, вигідно оттенив соком лимона, оливками або зеленню, так і у вигляді основного інгредієнта для салатів.
Кальмар «Аквамарин» – далекосхідний кальмар, визнаний експертами кращим у світі за смаковими якостями. Страви з ніжного м’яса кальмара стануть оригінальним екзотичним прикрасою святкового столу.
Рибні консерви «Аквамарин» виготовляються згідно високих стандартів якості. Не містять консервантів, барвників, підсилювачів смаку та ГМО.
Салат з кальмаром і перепелиними яйцямиСалат з кальмаром і перепелиними яйцями
Час приготування: 20 хв;
Ингредиенты:
Кальмар «Аквамарин» (шматочки) – 185 г

Переглянути весь рецепт »

Перепелині яйця – 4 шт.
Помідори черрі – 3 шт.
Оливки без кісточок – 150 г
Оливкова олія – 2 ст.л
Соєвий соус – 1 ст.л.
Сир пармезан – 30 г;
Сіль, перець – за смаком
Зелень салату, цибуля порей
Спосіб приготування:
Перепелині яйця і помідори розрізати навпіл, змішати в салатнику з кальмаром, додати салат, цибулю і оливки. Заправити оливковою олією з соєвим соусом, посолити і перчити, перемішати. Зверху салат посипати тертим пармезаном.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Салат з кальмарів в сирних кошикахСалат з кальмарів в сирних кошиках
Час приготування: 30 хв;
Інгредієнти:
Кальмар «Аквамарин» (шматочки) – 185 г

Переглянути весь рецепт »

Огірок – 3 шт.
Яйця – 2 шт.
Сир твердих сортів – 300 г
Майонез – 150 г
Спосіб приготування:
Кошики сирні: натерти сир на тертці. Тарілку діаметром 10-12 см змастити маслом і посипати щільно сиром. Розплавити сир у мікрохвильовці, дати трохи охолонути і перекласти на перевернутий стакан. Поставити в холодильник до повного охолодження. Таким чином зробити кошики з усього натертого сиру.
Начинка: Огірки нарізати соломкою. Яйця дрібно порізати. Змішати з кальмаром, посолити, заправити майонезом і поставити в холодильник для охолодження. Перед подачею на стіл розкласти в кошики.
Прикрасити оливками, листям салату і лимоном.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Салат з кальмарів та огірківСалат з кальмарів та огірків
Час приготування: 15 хв;
Інгредієнти:
Кальмар «Аквамарин» (шматочки) – 185 г

Переглянути весь рецепт »

Огірок – 1 шт.
Яйця варені – 4 шт.
Салат листковий – 1 качан
Цибуля зелена – невеликий пучок
Майонез – 2 ст.л.
Сметана – 2 ст.л.
Перец чорний, сіль – за смаком
Способ приготування:
Огірок промити і порізати крупною соломкою, яйця – кубиками. Листя салату порвати руками. Викласти на блюдо салат, зверху додати кальмари, огірок, яйця і дрібно рубаний лук. Посолити, поперчити, заправити сумішшю сметани і майонезу.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!