Дика риба

Рецепти з консервованої кільки


Кілька – морська соковита рибка з високим вмістом кальцію, фосфору, вітаміну D і мікроелементів. Кілька – ідеальна закуска – швидка і поживна!
Кільки в томатному соусі «Аквамарин» – це чудове поєднання традиційних рецептів і сучасних технологій – гарантія класичного смаку і високої якості продукту. Для приготування кільки використовується томатний соус вищої якості, ідеально доповнює смак рибки.
Рибні консерви «Аквамарин» виготовляються згідно високих стандартів якості. Не містять консервантів, барвників, підсилювачів смаку та ГМО.
Борщ з кількою та квасолеюБорщ з кількою та квасолею
Час приготування: 30 хв;
Кількість порцій: 4
Інгредієнти:
Кілька в томатному соусі з квасолею «Аквамарин» – 240 г

Переглянути весь рецепт »

Капуста – 300 г
Морква – 1 крупна
Цибуля – 1-2 шт.
Картопля – 4 шт.
Сіль, спеції – за смаком
Спосіб приготування:
Почистити цибулю і моркву, натерти моркву на тертці, порізати цибулю. Зробити зажарку. Нашаткувати капусту. Зварити картоплю до напівготовності, додати капусту і кільку в томаті з квасолею «Аквамарин», проварити, додати зажарку.
Готовий борщ прикрасити петрушкою.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Пиріжки з кількоюПиріжки з кількою
Час приготування: 45 хв;
Кількість порцій: 6
Інгредієнти:
Кілька, обсмажена в томатному соусі з квасолею «Аквамарин» – 240 г

Переглянути весь рецепт »

Литскове тісто – 500 г
Яйця – 2 шт.
Зелень – по вкусу
Спосіб приготування:
Зварити одне яйце. Листкове тісто порізати на невеликі порційні квадратики.
Начинка: кільку в томаті «Аквамарин» змішати з нарізаним яйцем і зеленню.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!