Дика риба

Мідії


Мідії – живуть тільки в чистій проточній воді. Це дієтичний низькокалорійний продукт, який є природним антиоксидантом. Унікальне м’ясо молюска майже не містить вуглеводів, зате має високу концентрацію якісного білка, вітамінів В і Е. Мідії «Аквамарин» гідно будуть оцінені істинними гурманами – світлі, пружні мідії в прозорому розсолі з натуральним і ніжним смаком були виловлені в Східно-Китайському морі. Мідії Аквамарин можна використовувати в будь-якій страві – у салаті, різотто або пасті. Рибні консерви «Аквамарин» виготовляються згідно високих стандартів якості. Не містять консервантів, барвників, підсилювачів смаку та ГМО.
Салат з мідіями
Час приготування: 20 хв; Кількість порцій: 4 Інгредієнти: Мідії натуральні «Аквамарин» – 2 банки

Переглянути весь рецепт »

Перець паприки різного кольору 3 шт – 3 шт. Огірок – 1 шт. Часник (зубчик) – 1 шт. Кукурудза консервована – 240 г Олія оливкова – 6 ст.л. Оцет винний – 3 ст.л Перець чорний, сіль – за смаком Спосіб приготування: Перець нарізати соломкою, огірок скибочками, часник дрібно порубати Оцет з’єднати з маслом, сіллю, перцем, часником і заправити овочі. Залишити в холодильнику на годину. Акуратно змішати овочі з кукурудзою і мідіями. При подачі посипати салат кільцями цибулі. «Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Ракушки фаршировані мідіями
Час приготування: 20 хв; Кількість порцій: 2 шт; Інгредієнти: Мідії натуральні «Аквамарин» – 1 банка

Переглянути весь рецепт »

Помідор – 3 шт. Ракушки (макарони) – 10 шт Масло вершкове-1 ст.л. Перець чорний, сіль – за смаком Для соусу: Молоко – 100 мл Сир твердих сортів – 40 г Масло вершкове-1 ст.л. Борошно – 0,5 ст.л. Паприка, сіль, мускатний горіх, перець – за смаком Спосіб приготування: Масло розтопити на сковороді, викласти помідори, попередньо очистивши їх від шкірки і дрібно порізавши. Посолити, поперчити. Додати цукор і тушкувати 3 хвилини. Додати подрібнений часник і мідії. Гасити ще 3 хвилини. З молока, сиру, вершкового масла і спецій приготувати вершковий соус. “Ракушки” відварити в підсоленій воді. На блюдо викласти підготовлені “черепашки”, наповнити їх мідіями і полити вершковим соусом. «Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!
Мідії – живуть тільки в чистій проточній воді. Це дієтичний низькокалорійний продукт, який є природним антиоксидантом. Унікальне м’ясо молюска майже не містить вуглеводів, зате має високу концентрацію якісного білка, вітамінів В і Е. Мідії «Аквамарин» гідно будуть оцінені істинними гурманами – світлі, пружні мідії в прозорому розсолі з натуральним і ніжним смаком були виловлені в Східно-Китайському морі. Мідії Аквамарин можна використовувати в будь-якій страві – у салаті, різотто або пасті. Рибні консерви «Аквамарин» виготовляються згідно високих стандартів якості. Не містять консервантів, барвників, підсилювачів смаку та ГМО.