Дика риба

Рецепти з печінки тріски


Печінка тріски – це унікальне джерело вітамінів А, Е, D і поліненасичених жирних кислот Омега 3 і фолієвої кислоти.
Чудова «їжа для мозку», вишуканий морепродукт, який нормалізує роботу всіх систем організму, заряджає енергією, покращує самопочуття
Печінка тріски «Аквамарин»:
- Вироблена з свіжої риби, що не піддавалася заморожуванню
- Проводиться безпосередньо в місцях вилову
- Відповідає високим європейським стандартам якості
Рибні консерви «Аквамарин» виготовляються згідно високих стандартів якості. Не містять консервантів, барвників, підсилювачів смаку та ГМО.
Салат з печінки тріски і перепелиних яєцьСалат з печінки тріски і перепелиних яєць
Час приготування: 10 хв;
Кількість порцій: 2
Інгредієнти:
Печінка тріски «Аквамарин» – 115 г

Переглянути весь рецепт »

Яйце перепелине – 8 шт.
Кілька паростків зеленої цибулі, приправи за смаком
Спосіб приготування:
Нарізати варені яйця половинками, зверху викласти печінку тріски «Аквамарин», розім’яту виделкою, посипати свіжомеленим перцем і зеленою цибулею.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Закуска из лавашаЗакуска из лаваша
Час приготування: 20 мин;
Кількість порцій: 2
Інгредієнти:
Печінка тріски «Аквамарин» – 115 г

Переглянути весь рецепт »

Лаваш – 1 шт.
Болгарський перець – 1 шт.
Плавлений сырок – 1 шт.
Яйце варене – 2 шт.
Зелень, майонез.
Спосіб приготування:
Печінка тріски «Аквамарин» розім’яти з подрібненою зеленню, а плавлений сирок з вареним яйцем. Отриману суміш рівномірно розподілити на лаваші, посипати дрібно нарізаним болгарським перцем і загорнути в тугий рулет. Рулет обернути харчовою плівкою і прибрати в холодильник на пару годин. Охолоджений рулет нарізати порційними шматочками.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Паштет із печінки тріскиПаштет із печінки тріски
Час приготування: 15 хв;
Кількість порцій: не порційні
Інгредієнти:
Печінка тріски «Аквамарин» – 115 г

Переглянути весь рецепт »

Грецькі горіхи – 70 г
Сир твердий – 100 г
Лимонний сік
Кріп
Спосіб приготування:
Весь вміст банки перекласти в глибоку тарілку і розім’яти виделкою.
Волоські горіхи подрібнити у велику крихту, змішати з печінкою тріски «Аквамарин», тертим сиром і подрібненим кропом. Заправити лимонним соком і соком з банки. Ще раз добре перемішати. Додати сіль, перець за смаком.
Паштет подавати на підсмажених скибочках білого хліба. Прикрасити зеленою цибулею.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!