Дика риба

Рецепти з консервованої сайри


Рибні консерви «Аквамарин» виготовляються згідно високих стандартів якості. Не містять консервантів, барвників, підсилювачів смаку та ГМО.
Тарталетки з сайрою та зеленим горошкомТарталетки з сайрою та зеленим горошком
Час приготування: 20 хв;
Кількість порцій: 15
Інгредієнти:
Сайра натуральная «Аквамарин» – 240 гр.

Переглянути весь рецепт »

Корзинка з тисткового тіста – 15 шт.
Горошок консервований – 200 г.
Яйце -1 шт.
Помідор – 2 шт.
Майонез – 150 г
Гірчиця – ½ ч.л.
Перець червоний мелений – за смаком
Спосіб приготування:
Яйце порізати, помідори нарізати часточками. Сайру розім’яти виделкою і змішати з яйцем і зеленим горошком, поперчити, заправити майонезом і гірчицею. Викласти суміш у кошички. Тарталетки прикрасити скибочками помідорів і подати до столу.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Салат «Мімоза» з сайроюСалат «Мімоза» з сайрою
Час приготування: 20 хв;
Кількість порцій: 2;
Інгредієнти:
Сайра натуральна «Аквамарин» – 240 г

Переглянути весь рецепт »

Картопля відварна – 2 шт.
Морква відварна – 1 шт. великого розміру
Яйце – 3 шт.
Цибуля зелена – 1 пучок
Майонез – 100 мл
Спосіб приготування:
Рибу розім’яти виделкою. Зелену цибулю дрібно нарізати. Відварені яйця почистити, відокремити жовтки від білків і протерти все окремо через маленьке сито. Викласти всі інгредієнти салату шарами в наступному порядку: картопля, морква, цибуля, майонез, яєчний білок, сайра, яєчний жовток, майонез, картопля, морква, цибуля, майонез, яєчний білок, майонез, жовток.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Юшка з сайриЮшка з сайри
Час приготування: 30 хв;
Інгредієнти (3 л каструля):
Сайра натуральна ТМ «Аквамарин» – 1 банка

Переглянути весь рецепт »

Ріпчасту цибулю – 1 шт. Морква – 1 шт.
Рис – 1 ст. л
Картопля – 4 шт.
Помідор – 1 шт.
Зелень кропу, лавровий лист, чорний мелений перець, сіль, рослинна олія – ​​за смаком Спосіб приготування:
Цибулю і моркву дрібно нарізати. Половину цибулини та моркву обсмажити з додаванням рослинної олії до золотистого кольору.
У воду додати картоплю, нарізану кубиками, смажені овочі і половину сирої цибулини. Варити протягом 10 хвилин.
Тим часом, помідори обдати окропом, очистити від тонкої шкірки і дрібно нарізати, висипати в каструлю. Посолити, поперчити і додати лавровий лист за смаком. Довести до кипіння і покласти попередньо промитий рис. Варити протягом 10-15 хвилин. Консервовану сайру розім’яти виделкою, висипати в каструлю і варити на слабкому вогні протягом 5 хвилин. Після чого зняти з вогню, додати подрібнену зелень кропу і дати настоятися протягом 10 хвилин.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!