Дика риба

Рецепти з консервованої салаки в томаті


Салака – балтійська дуже соковита і смачна рибка, одна з найпопулярніших у світі. Цінується серед європейців за смакові якості, а голландці готують з салаки національні страви та влаштовують фестиваль, присвячений цій маленькій рибці. Салака «Аквамарин» – новинка, розроблена спеціально для українського споживача з використанням світового досвіду в приготуванні страв з салаки. Шматочки цільні, просякнуті соусом і приправлені середземноморськими спеціями. Салаку в томаті «Аквамарин» рекомендуємо подавати до столу як окрему страву. Як гарнір рекомендуємо використовувати відварну картоплю або рис. Рибні консерви «Аквамарин» виготовляються згідно високих стандартів якості. Не містять консервантів, барвників, підсилювачів смаку та ГМО.
Суп томатний з салакоюСуп томатний з салакою
Час приготування: 30 хв;
Інгредієнти:
Салака в томаті «Аквамарин» – 1 банка

Переглянути весь рецепт »

Картопля – 6 шт.
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Рослинна олія – 2 ст. л.
Рис – 1 ст.л.
Сіль, лавровий лист – за смаком
Петрушка – за смаком
Спосіб приготування:
У каструлю налити 2 літри води. Картоплю нарізати кубиками і кинути в киплячу і підсолену воду. Одночасно з картоплею, додати рис. Пасерувати цибулю та моркву і додати її разом з в салаки в томаті «Аквамарин».
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!