Дика риба

Рецепти з консервованої сардини


Сардина – атлантична риба, що володіє високою харчовою та енергетичною цінністю за високого вмісту в ній поліненасичені жирні кислоти Омега-3. У кулінарії найбільш популярна консервована сардина, з якої готують оригінальні, корисні і ароматні рибні салати. Сардини «Аквамарин» приготовані з відбірної риби. Завдяки використанню натуральних спецій і мінімальному вмісту солі, риба зберігає натуральний смак і поживні властивості. Багате розмаїття рецептур – сардини з додаванням олії, бланшировані, в томатному соусі, з ароматом копчення – дозволяє знайти свій улюблений смак. Рибні консерви «Аквамарин» виготовляються згідно високих стандартів якості. Не містять консервантів, барвників, підсилювачів смаку та ГМО.
Салат з сардиною, руколою і родзинкамиСалат з сардиною, руколою і родзинками
Час приготування: 10 хв;
Кількість порцій: 2
Інгредієнти:
Сардини з додаванням олії «Аквамарин» – 240 г

Переглянути весь рецепт »

Помідори черрі – 6 шт.
Рукола – 150 г
Родзинки – 2 ст. ложки
Пармезан тертий – 1 ст. ложка
Оливкова олія, сіль, чорний перець, сік лимона – за смаком
Спосіб приготування:
Роздинки розпарити. Сардини «Аквамарин» викласти в салатник, полити лимонним соком, порвати руколу, порізати помідори. Додати сир і родзинки, заправити оливковою олією. Посолити, поперчити.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Салат із сардиноюСалат із сардиною
Час приготування: 30 хв;
Кількість порцій: 4
Інгредієнти:
Сардини бланшировані «Аквамарин» – 240 г

Переглянути весь рецепт »

Рис – 170 г
Відварна морква – 2 шт.
Кукурудза консервована – 340 г
Твердий сир – 150 г
Кріп, шафран
Спосіб приготування:
Розім’яти сардину виделкою. Викласти шарами кукурудзу, тертий сир, моркву, сардину, рис. Посипати зверху сухим кропом і меленим шафраном.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Літній салат із сардинЛітній салат із сардин
Час приготування: 15 мин;
Кількість порцій: 4
Інгредієнти:
Сардини бланшировані «Аквамарин» – 240 г

Переглянути весь рецепт »

Листя салату – 100 г
Солодкий жовтий перець -1 шт.
Огірок -1 шт.
Помидори Черрі – 10 шт.
Лаваш – 2 шт.
Пучок зеленої цибулі
Оливкова олія, лимонний сік, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Перець і огірок нарізати кубиками, листя салату розділити руками або крупно нарізати. Помідори черрі розрізати навпіл. Зелену цибулю дрібно нашаткувати. Перемішати овочі, листя салату, зелень. Оливкова олія збити з лимонним соком, сіллю і перцем, вилити в салат і перемішати. Сардини поділити на шматочки. На лаваш викласти салат, а зверху – шматочки сардин.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!