Дика риба

Рецепти з консервованої сардини в томаті


Сардина – атлантична риба, що володіє високою харчовою та енергетичною цінністю за високого вмісту в ній поліненасичені жирні кислоти Омега-3. У кулінарії найбільш популярна консервована сардина, з якої готують оригінальні, корисні і ароматні рибні салати. Сардини «Аквамарин» приготовані з відбірної риби. Завдяки використанню натуральних спецій і мінімальному вмісту солі, риба зберігає натуральний смак і поживні властивості. Багате розмаїття рецептур – сардини з додаванням олії, бланшировані, в томатному соусі, з ароматом копчення – дозволяє знайти свій улюблений смак. Рибні консерви «Аквамарин» виготовляються згідно високих стандартів якості. Не містять консервантів, барвників, підсилювачів смаку та ГМО.
Салат із сардиною в томаті з яблукомСалат із сардиною в томаті з яблуком
Час приготування: 30 хв;
Кількість порцій: 4
Інгредієнти:
Сардини в томаті «Аквамарин» – 1 банка

Переглянути весь рецепт »

Варений рис – 0,5 ст.
Яблуко – 3 шт.
Яйце – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Майонез, петрушка – за смаком
Спосіб приготування:
Сардину в томаті ТМ «Аквамарин» розім’яти виделкою. Змішати підготовлену рибку з рисом. Яйце відварити і нарізати тонкими часточками. Цибулину порізати кільцями, петрушку дрібно нарізати і змішати з майонезом, яблука очистити від шкірки і нарізати кубиками.
Всі нарізані продукти з’єднати, акуратно змішати з майонезом.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Сардина в томаті ТМ Сардина в томаті ТМ “Аквамарин” з гарніром
Це повноцінне самостійне блюдо. Смачні та поживні шматочки сардини добре поєднуються з картоплею пюре або відвареним рисом, а пряний томатний соус стане відмінною підливою до гарніру.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!