Дика риба

Рецепти з консервованої сардінелли


Салат з сардинеллою і смаженою цибулеюСалат з сардинеллою і смаженою цибулею
Час приготування: 15 хв;
Інгредієнти:
Сардинелла натуральна з додаванням олії «Аквамарин» – 240 г

Переглянути весь рецепт »

Яйця – 2 шт.
Оливки – ½ банки
Помідори – 2 шт.
Цибулина – 2 шт.
Олія соняшникова – 2 ст.л.
Сіль, цукор, мелений чорний перець – за смаком
Спосіб приготування: Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити в олії до золотистого кольору. Яйця відварити і порізати на 4 частини. Помідори розрізати на 4 частини.
Сардинелла натуральна з додаванням олії «Аквамарин» розім’яти виделкою на невеликі шматочки. Всі інгредієнти акуратно змішати в салатнику.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Салат з сардинеллою і смаженою цибулеюКотлети з сардинелли
Час приготування: 30 хв;
Інгредієнти:
Сардинелла бланширована в олії «Аквамарин» – 240 г

Переглянути весь рецепт »

Рис варений – 200 г
Картопля – 100 г
Цибуля – 1 шт.
Сухарі – для панірування
Кріп – 50 г
Олія – ​​2 ст.л.
Сіль – ½ ч.л.
Спосіб приготування:
Розім’яти сардинеллу виделкою на дрібні шматочки. Картоплю відварити і натерти на тертку і додати в рибу. Посолити і поперчити. Цибулю порізати кубиками і пасерувати на рослинній олії. Зелень дрібно порубати і додати разом з цибулею і готовим рисом до фаршу.
Акуратно перемішайте вручну і виліпити котлетки середнього розміру. Смажити на олії до готовності.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!