Дика риба

Рецепти з консервованого оселедця


Салат з філе оселедця в томатному соусі з яблукомСалат з філе оселедця в томатному соусі з яблуком

Час приготування: 30 хв;
Кількість порцій: 4;
Інгредієнти: Філе оселедця в томатному соусі «Аквамарин» – 1 банка

Переглянути весь рецепт »

Варений рис – 0,5 ст. Яблуко – 3 шт.
Яйце – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Майонез, петрушка – за смаком
Спосіб приготування:
Філе оселедця в томатному соусі «Аквамарин» розім’яти виделкою. Змішати підготовлену рибку з рисом. Яйце відварити і нарізати тонкими скибками. Цибулину порізати кільцями, петрушку дрібно нарізати і змішати з майонезом, яблука очистити від шкірки і нарізати кубиками. Всі нарізані продукти з’єднати, акуратно змішати з майонезом.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Філе оселедця в томатному соусі ТМ «Аквамарин» з гарніромФіле оселедця в томатному соусі ТМ «Аквамарин» з гарніром
Час приготування: 30 хв;
Інгредієнти: Філе оселедця в томатному соусі «Аквамарин» – 1 банка

Переглянути весь рецепт »

Спосіб приготування:
Це повноцінна самостійна страва. Смачні та поживні шматочки оселедця добре поєднуються з картоплею пюре або відвареним рисом, а пряний томатний соус стане відмінною підливою до гарніру.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Салат з філе оселедця і смаженою цибулеюСалат з філе оселедця і смаженою цибулею
Час приготування: 15 хв;
Інгредієнти: філе оселедця в олії «Аквамарин» – 190 г

Переглянути весь рецепт »

Яйця – 2 шт.
Оливки – ½ банки
Помідори – 2 шт.
Цибулина – 2 шт.
Сонячна олія – 2 ст.л.
Сіль, цукор, мелений чорний перець – за смаком
Спосіб приготування:
Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити в олії до золотистого кольору. Яйця відварити і порізати на 4 частини. Помідори розрізати на 4 частини. Філе оселедця в олії «Аквамарин» розім’яти виделкою на невеликі шматочки. Всі інгредієнти акуратно змішати в салатнику, додати оливки і перемішати. Викласти на листя салату.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Салат з філе оселедця «Аквамарин»Салат з філе оселедця «Аквамарин»
Час приготування: 30 хв;
Кількість порцій: 4
Інгредієнти: філе оселедця в олії «Аквамарин» – 190 г

Переглянути весь рецепт »

Рис – 170 г
Відварена морква – 2 шт.
Кукурудза консервована – 340 г
Твердий сир – 150 г
Кріп, шафран
Спосіб приготування:
Розім’яти оселедець виделкою. Викласти шарами кукурудзу, тертий сир, моркву, оселедець, рис. Посипати зверху сухим кропом і меленим шафраном.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!