Дика риба

Рецепти з шпротів


Шпроти – балтійська рибка, делікатес № 1 серед рибних консервів. Рецепт приготування шпротів не змінювався з початку минулого сторіччя. Вручну укладені рибки, характерний копчений смак і неповторний аромат – відмінні риси якісних шпротів – ідеального доповнення до святкового столу.
Шпроти в олії «Аквамарин» – золотисті, рівномірно підкопчені натуральним димом рибки. Здійснені за традиційною технологією з додаванням легкої і ароматної соняшникової олії.
Рибні консерви «Аквамарин» виготовляються згідно високих стандартів якості. Не містять консервантів, барвників, підсилювачів смаку та ГМО.

Тарталетки зі шпротамиТарталетки зі шпротами:
Час приготування: 15 хв;
Інгредієнти: Шпроти в маслі «Аквамарин» – 240 г

Переглянути весь рецепт »

Тарталетки – 20 шт.
Майонез – 150 г
Помідори – 2 шт.
Сир твердий – 200 г
Спосіб приготування:
Невеликими шматочками порізати помідори, натерти сир. Перемішати сир з помідорами. Змастити тарталетки зсередини майонезом, викласти помідори з сиром відправити в духовку на 10-15 хвилин.
На готові гарячі тарталетки викласти шпроти «Аквамарин» прикрасити майонезом.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Бутерброди зі шпротамиБутерброди зі шпротами:
Час приготування: 15 хв;
Інгредієнти:
Шпроти в маслі «Аквамарин» – 240 г

Переглянути весь рецепт »

Хліб чорний – 15 шматочків
Огірки – 1 шт.
Масло вершкове – 100 г
Циубля зелена
Спосіб приготування:
Огірок помити і порізати тонкими кружальцями. Скибочки хліба тонко змастити вершковим маслом, зверху викласти кружальця огірка. На огірок покласти по дві рибки. Перед подачею присипати дрібно порізаною зеленою цибулею.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Шпроти в листковому тістіШпроти в листковому тісті
Час приготування: 30 хв;
Інгредієнти:
Шпроти в маслі «Аквамарин» – 240 г

Переглянути весь рецепт »

Тісто листкове — 500 г
Жовток яєчний — 1 шт.
Олія (для змазування деко)
Спосіб приготування:
Тісто розкачати, розрізати на квадрати.
На одну половинку квадрата викласти шпроти (по 1-2 штучки), закрити іншою половинкою і защепнути краї.
Викласти на змащене олією деко, зверху змастити тісто збитим жовтком. Поставити в заздалегідь розігріту духовку, запікати 20 хвилин.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!