Дика риба

Рецепти з шпротного паштета


Паштет шпротний – ідеальний рибний делікатес, приготований з копченої рибки, свіжих овочів і натуральних приправ. Цінується за власний неповторний смак і тонкощі приготування.
Паштет шпротний «Аквамарин» – ніжний і ароматний, м’якої структури, з яскравим пікантним смаком. Паштет готують з додаванням натуральних спецій зі шпротів натурального копчення.
Рибні консерви «Аквамарин» виготовляються згідно високих стандартів якості. Не містять консервантів, барвників, підсилювачів смаку та ГМО.
Корзиночки зі шпротним паштетомКорзиночки зі шпротним паштетом
Час приготування: 15 хв;
Інгредієнти:
Шпротний паштет «Аквамарин» – 240 г

Переглянути весь рецепт »

Корзиночки пісочні – 20 шт.
Помідори черрі – 10 шт.
Яйця перепелині – 10 шт.
Шнітт-цибуля – пучок
Спосіб приготування:
Відварити перепелині яйця. Помідори черрі і яйця розрізати навпіл. За допомогою кондитерського шприца наповнити корзинки шпротним паштетом, на паштет акуратно викласти по половинці помідора і яйця.
Прикрасити корзинку шніт-цибулею і подати до столу.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Тости зі шпротним паштетомТости зі шпротним паштетом
Час приготування: 20 хв;
Інгредієнти:
Шпротний паштет «Аквамарин» – 240 г

Переглянути весь рецепт »

Хліб – 10 шматочків
Сир твердий – 150 г
Майонез – 100 г
Спосіб приготування:
На скибочки хліба акуратно викласти шпротний паштет, намазати майонезом і накрити іншим скибочкою хліба. Посипати зверху тертим сиром.
Поставити в духовку на 5-10 хв, для того, щоб розплавився сир і підрум’янився хліб. Відразу гарячим подавати до столу.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!