Дика риба

Рецепти з консервованої скумбрії


Скумбрія – дуже цінна атлантична риба, дивно соковита і ніжна має свій «фірмовий» смак і аромат. Вона відмінно підходить для консервування з рослинним маслом або томатним соусом. Ніжне м’ясо скумбрії ТМ «Аквамарин» насичене вітамінами (особливо В12 і РР), мінералами (натрій, фосфор, хром, йод) і мікроелементами. Саме в консервованому вигляді вони зберігаються найкраще. Рибні консерви «Аквамарин» виготовляються згідно високих стандартів якості. Не містять консервантів, барвників, підсилювачів смаку та ГМО.
Салат зі скумбрієюСалат зі скумбрією
Час приготування: 20 хв;
Інгредієнти:
Скумбрія в олії «Аквамарин» – 240 г

Переглянути весь рецепт »

Сир твердих сортів – 200 г
Яйця варені – 4 шт.
Яблука – 2 шт.
Волоські горіхи очищені – 100 г
Майонез – 100 г
Спосіб приготування:
Салат укладається шарами:
1 шар – сардини, розім’яти виделкою, змастити майонезом;
2 шар – дрібно порубані яйця, змішані з майонезом;
3 шар – яблука, очищені від шкірки і потерті на крупній тертці або нарізати тонкою соломкою;
4 шар – сир, потертий через тертку і змішаний з майонезом;
5 шар – дрібно порубані волоські горіхи.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Піца по-сицилійськи з скумбрієюПіца по-сицилійськи з скумбрією
Час приготування: 30 хв;
Інгредієнти:
Скумбрія атлантична з додаванням олії «Аквамарин» – 240 г

Переглянути весь рецепт »

Тісто для піци – 500 г
Цибуля солодка – 1 шт.
Зелені оливки – 12 шт.
Сир пармезан – 100 г
Помідор – 1 шт.
Томатний соус – 3-4 ст.л.
Орегано, винний оцет – за смаком
Спосіб приготування:
Викласти тісто на форму, попередньо змастивши її оливковим маслом і томатним соусом. Цибулю нарізати тонкою соломкою і замаринувати в 1 ст.л. винного оцту на 30 хв., промити цибулю водою – викласти по всій площі тіста. Посипати піцу сухим орегано. Розкласти половинки зелених оливок і шматочки помідорів. Злегка притиснути інгредієнти до тіста долонями, щоб трохи вирівняти начинку. Акуратно розкласти по тесту шматочки скумбрії. Густо посипати всю піцу пармезаном, намагаючись, щоб шматочки скумбрії залишилися зверху. Поставити піцу в духовку, розігріту до 200 градусів, на 20 хвилин.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Салат зі скумбрії в томатному соусі з яблукомСалат зі скумбрії в томатному соусі з яблуком
Час приготування: 30 хв;
Кількість порцій: 4;
Інгредієнти:
Філе скумбрії в томатному соусі «Аквамарин» – 1 банка

Переглянути весь рецепт »

Варений рис – 0,5 ст.
Яблуко – 3 шт.
Яйце – 1 шт.
Цибуля- 1 шт.
Майонез, петрушка – за смаком
Спосіб приготування:
Філе скумбрії в томатному соусі ТМ «Аквамарин» розім’яти виделкою. Змішати підготовлену рибку з рисом. Яйце відварити і нарізати тонкими скибками. Цибулину порізати кільцями, петрушку дрібно нарізати і змішати з майонезом, яблука очистити від шкірки і нарізати кубиками.
Всі нарізані продукти з’єднати, акуратно змішати з майонезом.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Філе скумбрії в томатному соусі ТМ «Аквамарин» з гарніромФіле скумбрії в томатному соусі ТМ «Аквамарин» з гарніром
Час приготування: 30 хв;
Інгредієнти:
Філе скумбрії в томатному соусі «Аквамарин» – 1 банка

Переглянути весь рецепт »

Спосіб приготування:
Це повноцінна самостійна страва. Смачні та поживні шматочки скумбрії добре поєднуються з картоплею пюре або відвареним рисом, а пряний томатний соус стане відмінною підливою до гарніру.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!