Дика риба

Рецепти з консервованого тунця


Тунець є рекордсменом серед морепродуктів за змістом корисних Омега -3 жирних кислот. Ця риба має важливе промислове значення і за популярністю займає друге місце в світі серед всіх видів морепродуктів , після креветок. А найбільшим споживачем цієї риби по праву вважається Японія, якій на рік потрібно близько 43 тисячі тонн. М’ясо тунця має вишуканий ніжний смак і вважається дуже поживним продуктом, багатим білком і гемоглобіном. У Франції його порівнюють з парною телятиною . Тунець використовують для приготування супів , різноманітних салатів і гарячих овочевих страв. Його запікають, смажать, тушкують, готують на пару, солять, коптять. Японці саме з тунця вважають за краще готувати знамениті суші, так як вважається, що ця риба не схильна до зараження паразитами. Величезною популярністю в усьому світі користуються консерви з тунця . Рибку консервують у власному соку , оливковій або іншому рослинному маслі. Це вже самостійна закуска , яку можна доповнити і вигідно відтінити соком лимона , оливками і зеленню. Консервовану рибу часто додають в овочеві салати , або використовують для приготування інших страв , наприклад , начинок для пирогів , піци. Тунець «Аквамарин» – консервують у власному соку, оливковій або іншій рослинній олії. Тунець «Аквамарин» додають в овочеві салати, або використовують для приготування інших страв, наприклад, начинок для пирогів, піци. Натуральний збалансований продукт, випускається в двох видах: «шматочками» і «для салатів». Рибні консерви «Аквамарин» виготовляються згідно високих стандартів якості. Не містять консервантів , барвників , підсилювачів смаку та ГМО.
Салат з тунцем та запеченим перцемСалат з тунцем та запеченим перцем
Час приготування: 30 хв;
Кількість порцій: 2
Інгредієнти:
Тунець в олії «Аквамарин» – 185 г.

Переглянути весь рецепт »

Помідори черрі – 5 шт.
Каперси – 2 ст.л.
Солодкий перець – 1 шт.
Зелена цибуля і листя салату
Заправка:
Оливкова олія – ​​3 ст.л.
Сік лайма – 1 ст.л
Соєвий соус – ½ ст.л.
Кунжутне масло – ½ ч.л.
Гірчиця – ¼ ч.л.
Кріп – 2 гілочки
Сушений перець чилі – за смаком
Спосіб приготування: Порізати перець навпіл і запекти близько 10 хв у духовці, розігрітій до 200 градусів. Змішати інгредієнти заправки з подрібненим кропом, приправити сіллю і сушеним перцем чилі.
Покласти в салатник каперси, нарізані четвертинками помідори, тунець і нарізаний зелений лук. Перемішати з 2/3 заправки. Начинити половинки перцю, викласти їх на листя салату і полити заправкою.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Салат із тунця та грейпфрутаСалат із тунця та грейпфрута
Час приготування: 15 хв;
Інгредієнти:
Тунець для салатів у власному соці “Аквамарин” – 185 г

Переглянути весь рецепт »

Червона цибуля – ½ шт.
Огірок – 1 шт.
Грейпфрут – 1 шт.
Листя салату – 150 г
Соус:
Мед – 2 ст.л
Соєвий соус – 3 ст.л.
Гірчиця – 1 ч.л.
Оливкова олія – ​​3 ст.л.
Чорний мелений перець – за смаком
Спосіб приготування:
Листя салату порвати, викласти в салатник і акуратно змішати з тунцем. Грейпфрут очистити, вирізати м’якоть і розрізати на пластинки. Огірок і цибулю нарізати тонкими кільцями і додати до тунця.
Соус: змішати мед, соєвий соус, гірчицю, оливкову олію і сік, що залишився від грейпфрута. Заправити салат соусом і подати на стіл.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!

Тости з тунцемТости з тунцем
Час приготування: 20 хв;
Інгредієнти:
Тунець у власному соці «Аквамарин» – 185 г

Переглянути весь рецепт »

Мариновані огірки – 5 шт.
Солодкий перець – 1 шт.
Солодка цибулина – ½ шт.
Зубчик часнику – 1 шт.
Майонез – 50 мл
Кетчуп – 1 ч.л.
Хліб для тостів – 5 скибочок
Спосіб приготування:
Дрібно нарізати огірки, цибулю і солодкий перець, змішати з тунцем. Подрібнений часник майонез і кетчуп Додати в тунець і овочі. Викласти в свежосмажені тости.
«Аквамарин» бажає Вам приємного апетиту!