«Дика риба/Wild Fish» – термін, загальновідомий у світі, тільки приходить в Україну. Що ж означає це поняття і в чому цінність Дикої риби? У сучасному світі, де генна інженерія та підсилювачі смаку творять з продуктами харчування «чудеса», з кожним днем стає все складніше повірити, що ще залишилися продукти, до складу яких входять тільки природні компоненти. Саме таким продуктом є Дика риба – риба, яка виросла і була виловлена в умовах дикої природи.
Чим же Дика риба краща за будь-яку іншу? На планеті залишилося на так багато місць, де збереглися і діють Закони природи. Саме в цих умовах живе справжня Дика риба. Дика риба виросла в природних умовах – відкритому морі або океані і розвивалася, дотримуючись всіх Законів природи. Дика риба, що виросла в природному середовищі, містить збалансоване природою кількість вітамінів, мікроелементів і має первозданний смак. Саме тому вона така смачна і корисна.
Сьогодні все більшої популярності набувають органічні продукти, які вирощують без використання стимуляторів росту, пестицидів, гербіцидів та інших штучних добавок. Але навіть ці продукти не є повністю природними, так як вони вирощуються за допомогою людини. Це стосується продуктів як рослинного, так і тваринного походження. Дика риба створена Природою без участі людини. Важливе доповнення – при виготовленні рибних консервів не використовуються консерванти – тільки риба, соняшникова олія/томатний соус, сіль і ароматні спеції. Зберігання досягається виключно за рахунок термообробки герметичної жерстяної банки при температурі понад 110 градусів.