Інформація для споживачів
Натуральний склад рибних консервів Рибні консерви не містять консервантів, підсилювачів смаку, ГМО та інших неприродних компонентів. Зберігання забезпечує термічна обробка та упаковка – герметична жерстяна банка. До складу рибних консервів входять тільки натуральні інгредієнти – морська риба, соняшникова олія, натуральний томатний соус, сіль і ароматні спеції. Не всі сучасні продукти харчування можуть похвалитися натуральністю складу, що робить рибні консерви унікальним продуктом: рибні консерви – натуральний продукт тривалого зберігання.
Рибні консерви зберігають свіжість і корисні властивості морської риби За відсутності на полицях магазинів свіжої морської риби, рибні консерви стають важливим компонентом раціону – джерелом кальцію, незамінних мінералів, вітамінів, мікроелементів і Омега-3 жирних кислот. Термічна обробка морської риби не знижує вміст корисних поліненасичених жирних кислот. Згідно з дослідженнями, які були проведені в Інституті біофізики Росії, найбільша кількість корисних поліненасичених жирних кислот Омега 3 міститься саме в рибних консервах – завдяки тому, що риба в процесі приготування рибних консервів втрачає вологу. Пам’ятайте – дика морська риба повинна бути присутнім у раціоні кожної людини. Крім того, якщо свіжу рибу необхідно чистити, маринувати і готувати, то рибні консерви – вже готову страву з морської риби!


Чим корисні рибні консерви? Консерви з морської риби високо цінуються як джерело легкозасвоюваних кальцію і мінералів: фосфору, заліза, магнію, а також поліненасичених жирних кислот Омега 3.
Рибні консерви – «корисний фастфуд» Фаст-фуд набуває нові грані і може бути здоровим! Консерви з риби та морепродуктів «Аквамарин» – це готовий, смачний, корисний і поживний продукт. «Аквамарин» стане вашим вірним помічником, коли виникне необхідність швидко приготувати обід або вечерю або коли потрібна швидка закуска «на ходу». Рибні консерви з морської риби містять в собі повний набір речовин, необхідних для компенсації енергетичних витрат протягом дня. Консерви з дикої морської риби «Аквамарин» – це швидка, корисна і смачна їжа, яка завжди під рукою. Це «корисний фаст-фуд», основними перевагами якого є: користь, великий термін зберігання і доступність і зручність використання в будь-якій ситуації!
Рибні консерви – прекрасний інгредієнт для приготування різноманітних страв З рибних консервів можна легко і швидко приготувати безліч страв – салати, супи пироги. Примітно, що у кожної господині знайдеться свій улюблений рецепт страви з рибних консервів. Незмінним залишаються корисні та поживні властивості страв. Страви з рибних консервів популярні в усьому світі. В Іспанії та Португалії – улюблена сімейна страва – паелья з консервованим мідіями і кальмарами. У Малайзії люблять делікатесний суп з консервованих сардин в томаті з чилі-перцем. У Китаї популярно національне блюдо Кімчі (маринована пекінська капуста) у поєднанні з консервованою скумбрією в олії. У Європі та США консервований тунець – інгредієнт № 1 для приготування салатів.
Маркування банки: що означають цифри на кришці? Перший ряд: дата виготовлення продукції. Другий ряд: асортиментний знак (від одного до трьох знаків), номер підприємства-виробника (від одного до трьох знаків). Третій ряд: номер зміни (одна цифра), індекс рибної промисловості – літера “Р”.
Made on
Tilda