Інформація для споживачів
  • Рибні консерви "Аквамарин" не містять консервантів, підсилювачів смаку, ГМО та інших неприродних компонентів.
    Зберігання забезпечує термічна обробка та упаковка – герметична жерстяна банка.
    До складу рибних консервів входять тільки натуральні інгредієнти – морська риба, соняшникова олія, натуральний томатний соус, сіль і ароматні спеції.
    Не всі сучасні продукти харчування можуть похвалитися натуральністю складу, що робить рибні консерви унікальним продуктом: рибні консерви – натуральний продукт тривалого зберігання.
  • За відсутності на полицях магазинів свіжої морської риби, рибні консерви стають важливим компонентом раціону – джерелом кальцію, незамінних мінералів, вітамінів, мікроелементів і Омега-3 жирних кислот.
    Термічна обробка морської риби не знижує вміст корисних поліненасичених жирних кислот. Згідно з дослідженнями, найбільша кількість корисних поліненасичених жирних кислот Омега 3 міститься саме в рибних консервах – завдяки тому, що риба в процесі приготування рибних консервів втрачає вологу.
    Пам’ятайте, дика морська риба повинна бути присутня у раціоні кожної людини. Крім того, якщо свіжу рибу необхідно чистити, маринувати і готувати, то рибні консерви – вже готова страва з морської риби!


  • Консерви з морської риби високо цінуються як джерело легкозасвоюваних кальцію і мінералів: фосфору, заліза, магнію, а також поліненасичених жирних кислот Омега 3.
  • Фаст-фуд набуває нові грані і може бути здоровим!
    Консерви з риби та морепродуктів «Аквамарин» – це готовий, смачний, корисний і поживний продукт.
    «Аквамарин» стане вашим вірним помічником, коли виникне необхідність швидко приготувати обід або вечерю або коли потрібна швидка закуска «на ходу».
    Рибні консерви з морської риби містять в собі повний набір речовин, необхідних для компенсації енергетичних витрат протягом дня.
    Консерви з дикої морської риби «Аквамарин» – це швидка, корисна і смачна їжа, яка завжди під рукою.
    Це «корисний фаст-фуд», основними перевагами якого є:
    • користь;
    • великий термін зберігання;
    • доступність;
    • зручність використання в будь-якій ситуації.
  • З рибних консервів можна легко і швидко приготувати безліч страв – салати, супи пироги.
    Примітно, що у кожної господині знайдеться свій улюблений рецепт страви з рибних консервів. Незмінним залишаються корисні та поживні властивості страв.
    Страви з рибних консервів популярні в усьому світі:
    1. В Іспанії та Португалії – улюблена сімейна страва – паелья з консервованим мідіями і кальмарами.
    2. У Малайзії люблять делікатесний суп з консервованих сардин в томаті з чилі-перцем.
    3. У Китаї популярно національне блюдо Кімчі (маринована пекінська капуста) у поєднанні з консервованою скумбрією в олії.
    4. У Європі та США консервований тунець – інгредієнт № 1 для приготування салатів.
  • Перший ряд:
    • дата виготовлення продукції;
    • кінцевий термін споживання.
    Другий ряд:
    • індекс рибної промисловості – літера “Р”;
    • асортиментний знак (від одного до трьох знаків);
    • номер підприємства-виробника (від одного до трьох знаків);
    • товарний знак виробника.