«Дика риба/Wild Fish» – термін, загальновідомий у світі, тільки приходить в Україну.
- Що ж означає це поняття і в чому цінність Дикої риби?
У сучасному світі, де генна інженерія та підсилювачі смаку творять з продуктами харчування «чудеса», з кожним днем стає все складніше повірити, що ще залишилися продукти, до складу яких входять тільки природні компоненти. Саме таким продуктом є Дика риба – риба, яка виросла і була виловлена в умовах дикої природи.
- Чим же Дика риба краща за будь-яку іншу?
На планеті залишилося на так багато місць, де збереглися і діють Закони природи. Саме в цих умовах живе справжня Дика риба.
Дика риба виросла в природних умовах – відкритому морі або океані і розвивалася, дотримуючись всіх Законів природи.
Дика риба, що виросла в природному середовищі, містить збалансоване природою кількість вітамінів, мікроелементів і має первозданний смак. Саме тому вона така смачна і корисна.
- Сьогодні все більшої популярності набувають органічні продукти, які вирощують без використання стимуляторів росту, пестицидів, гербіцидів та інших штучних добавок.
Але навіть ці продукти не є повністю природними, так як вони вирощуються за допомогою людини. Це стосується продуктів як рослинного, так і тваринного походження.
Дика риба створена природою без участі людини.
Nb! Важливе доповнення – при виготовленні рибних консервів ТМ "Аквамарин" не використовуються консерванти – тільки риба, соняшникова олія/томатний соус, сіль і ароматні спеції. Зберігання досягається виключно за рахунок термообробки герметичної жерстяної банки при температурі понад 110 градусів.